Sportief.

19:01 | |

Soms, heel soms zou je denken dat ik mega sportief ben.

Je kent het gevoel misschien wel. Opgegeven voor de avond 4 daagse. Je denkt eigenlijk hmmm misschien heb ik hier toch net niet genoeg conditie voor. Maar je laat je niet kennen en gaat toch. En na dag 1 denk je nou het is gelukt. Maar idd ik mag wel eens wat aan mijn conditie doen. Dan 2 en 3 worden al zwaarder maar dag 4 ben je zo trots op jezelf en het einde is in zicht dus die dag lukt ook nog wel.

S’ avonds kruip je moe je bed in maar je hebt het gedaan en je neemt je voor beter aan je conditie te werken zodat het volgend jaar minder moeite kost.

Dat sportieve gevoel achteraf heb ik minimaal 2 keer in de week (soms vaker) en daar hoef ik niet eens een avond 4 daagse voor te lopen. Heb ik even mazzel. 😊

Gewoon op de fiets naar mijn vrijwilligerswerk, naailes, fysiotherapie, boodschapje doen, huishouden, fotograferen en knutselen achter mijn eigen naaimachine. En ik kan vroeg mijn bed in van vermoeidheid.

Zit wel een klein minpuntje aan. Ik val dan van vermoeidheid heel slecht in slaap en ben in de nacht ook vaak waker. En bovendien bouw ik zo mijn conditie ook niet op. Wat eigenlijk wel nodig is. Zoals wel duidelijk is. Om mijn gewicht weer een klein beetje op pijl te krijgen zou wat meer bewegen ook niet verkeerd zijn.

Ik probeer elke dag minimaal iets op de fiets te doen (elektrisch) en de energie die ik over heb goed te verdelen en dat is voor mij al een hele uitdaging, en mislukt ook regelmatig. Voor mij helaas genoeg sportiviteit.

Vanmorgen mocht ik naar de naailes. En omdat ik de afgelopen dagen zo moe ben steeds in de middag, heb ik vandaag de vriendin in mijzelf eens laten spreken. Ineke als jij vanmiddag nog lekker wat leuks wil doen ga dan vandaag maar eens lekker met de auto naar de naailes. En vanmiddag heb ik 1 T-shirt gerepareerd 3 broeken voor een vriendin gerepareerd en verder gewerkt aan een leuke tas.

I.p.v. van trots op het bewegen was ik vandaag trots op met de auto naar de naailes. Morgen weer op de fiets naar vrijwilligers werk. En dan een lekker lang weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *