Over mijn comfortzone, onrust in mijn lijf en opruimen.

18:53 | |

Daar sta ik dan zo onrustig in mijn lijf en/of hoofd dat er echt helemaal niks uit komt en alles wat ik doe mislukt. Zelf op de bank zitten of liggen en TV kijken is gedoemd te mislukken. Ik loop rond als een kip zonder kop. Dit overkomt mij nog regelmatig. Waar het vandaan komt??? Dat kan ik niet altijd achterhalen maar het is wel vet irritant. En omdat mijn comfortzone zich nog niet gemeld heeft ook wel een beetje een probleem. Dat zou de ideale plek zijn om op dat moment naar terug te keren. Helaas.

Er is 1 ding wat ik eigenlijk altijd kan doen en dat is opruimen, structureren, organiseren. Vandaar ook dat diegene van jullie die mijn facebook vriendje zijn dat ook regelmatig hebben zien langs komen. Bij mij is opruimen namelijk vaak gecombineerd met ontspullen en dat geef ik dan weer weg, via facebook meestal. Soms ook zo omdat ik weet dat ik er iemand een plezier mee doe.

Is dat altijd handig en fijn? Nee!!! Soms ben ik zo moe dat ik er eigenlijk de energie niet voor heb. Het is alleen dan de enige manier waarop ik die onrust in mijn rare lijf en/of hoofd de baas wordt. Bovendien ben ik nu de lader van mijn laptop kwijt. Zal ik ook wel ergens hebben opgeruimd.  😉

Natuurlijk heeft het ook voordelen. Eindelijk wordt mijn hele huis eens goed opgeruimd en komen klussen aan bod die al lang zijn blijven liggen. (digitaliseren van de administratie)

Vriendinnen zijn jaloers en nodigen me spontaan uit. Als mijn huis klaar is heb ik dus plekken genoeg om mijn rare onrustige lijf en/of hoofd tot rust te brengen.

Ik beschouw het maar als mijn eerst terug gevonden comfortzone.

Wie weet moet ik hier iets mee doen in de toekomst.

Als er dus weer eens iets langs komt op FB dan weten jullie genoeg. Eens is mijn hele huis aan de beurt geweest.

Reageren? Dat kan naar inekecornelisse@hotmail.com

Meer lezen? inekecornelisse.wordpress.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *