Ons bejaarden luchtbed.

10:44 | |

Mijn herstel na borstkanker.

Henk en ik kamperen al ons hele leven. Eerst met onze eigen ouders en natuurlijk nu samen. Zelfs tijdens en na de chemo werd er gekampeerd. Eerst met de duikvereniging een zeelandweekend en onze eigen tent. Ik werd volop in de watten gelegd door de groep en later in een huur tent omdat opzetten en slapen op de grond toch echt te veel werd.

Vorig jaar waren de behandelingen zo ver afgerond en hebben we weer heerlijk ouderwets gekampeerd.

Dit jaar hadden we een nieuw luchtbed nodig. Even gauw gekocht. Pakket kwam wat groot over en ook de prijs lag bij de kassa hoger dan ik dacht dat het zou moeten zijn maar ik was moe, sacherijnig en wilde naar huis. En wat bleek het was een bejaarden luchtbed. Lekker hoog. Oeps past dat in onze tent? Ja hoor dat past. Nu is onze tent dan gelijk geen 4 persoons meer maar we zijn gelukkig maar met ons 2-tjes dus geen probleem. En eerlijk is eerlijk al de pijntjes die ik heb overgehouden na alle behandelingen dit is lekker!!! Opstaan is gelijk echt een heel stuk makkelijker. Ik ben nog lang niet bejaard al voelt mijn lijf zich dat regelmatig wel. Maar jeetje hier genieten we van hoor.

Nu deze week ook nog onderuit gegaan in de sauna met gekneusde ribben tot gevolg en natuurlijk staat de vakantie voor de deur. Ik ben toch zo blij dat ik niet op de grond hoef te liggen.

Naast de elektrische fiets voor bejaarden staat nu dus ook ons bejaarden luchtbed klaar voor ons wat zo het volgende zijn? Gepureerd eten? 😉

Ook mijn oude blog lezen?

Dat kan:

http://www.mikopdemaan.nl/blog/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *