Mik Op De Maan Blog Ons bejaarden luchtbed.

Ons bejaarden luchtbed.Mijn herstel na borstkanker.

Henk en ik kamperen al ons hele leven. Eerst met onze eigen ouders en natuurlijk nu samen. Zelfs tijdens en na de chemo werd er gekampeerd. Eerst met de duikvereniging een zeelandweekend en onze eigen tent. Ik werd volop in de watten gelegd door de groep en later in een huur tent omdat opzetten en slapen op de grond toch echt te veel werd.

Vorig jaar waren de behandelingen zo ver afgerond en hebben we weer heerlijk ouderwets gekampeerd.

Dit jaar hadden we een nieuw luchtbed nodig. Even gauw gekocht. Pakket kwam wat groot over en ook de prijs lag bij de kassa hoger dan ik dacht dat het zou moeten zijn maar ik was moe, sacherijnig en wilde naar huis. En wat bleek het was een bejaarden luchtbed. Lekker hoog. Oeps past dat in onze tent? Ja hoor dat past. Nu is onze tent dan gelijk geen 4 persoons meer maar we zijn gelukkig maar met ons 2-tjes dus geen probleem. En eerlijk is eerlijk al de pijntjes die ik heb overgehouden na alle behandelingen dit is lekker!!! Opstaan is gelijk echt een heel stuk makkelijker. Ik ben nog lang niet bejaard al voelt mijn lijf zich dat regelmatig wel. Maar jeetje hier genieten we van hoor.

Nu deze week ook nog onderuit gegaan in de sauna met gekneusde ribben tot gevolg en natuurlijk staat de vakantie voor de deur. Ik ben toch zo blij dat ik niet op de grond hoef te liggen.

Naast de elektrische fiets voor bejaarden staat nu dus ook ons bejaarden luchtbed klaar voor ons wat zo het volgende zijn? Gepureerd eten? ๐Ÿ˜‰

Ook mijn oude blog lezen?

Dat kan:

http://www.mikopdemaan.nl/blog/

 

Tags: , , , , ,

6 thoughts on “Ons bejaarden luchtbed.”

 1. Corrie Wagenaar schreef:

  Ha, ha (waar is mijn Tena ๐Ÿ˜‰). Nee hoor, wat fijn te horen dat je er weer lekker op uittrekt met de tent. Veel plezier en mooi (kampeer) weer. Fijne zomer ๐Ÿฆ๐Ÿฅโ˜€๏ธ

  1. Ineke schreef:

   Ha ha die komt misschien volgend jaar? Pff hoop het toch niet. Jullie ook een hele fijne zomer.

 2. Ankie schreef:

  Ohhhhh hahaha sorry maar moest even lachen. Het is best wel herkenbaar maar toch soms ook wel leuk, althans zo zie ik het ben (bijna) 59, vaak voel ik me door mijn lijf heel bejaard, maar gelukkig dartel ik ook nog wel eens als een dertiger ๐Ÿ˜
  Mag ik nog even vragen welke pijntjes jij hebt

  Groetjes,
  Anja

  1. Ineke schreef:

   Haha heb je even? Pijnlijk operatiegebied incl. oedeem in borst. Heftige vermoeidheid / zeer weinig ernergie. Pijnlijke gevoelige darmen / zeer slechte stoelgang. Als sinds start van traject mrt 2016 (Loop nu bij acupunctuur en blijkt aan de werking van mijn lever te liggen) Pijnlijke gewrichten. / spieren / geen kracht Ik krijg echt nog geen potje open.Nu een slijmbeursontsteking in mijn heup en door een val gekneusde ribben. Vaak duizelig. Vaak misselijk. Depressief / verdrietig Ga nu beginnen bij het HDI maar zij heeft nu vakantie en dan ik. Angstig raak echt bij het minste in paniek. Blauwe plekken op de meest bijzondere plekken/momenten Blijkt van mijn lever te kunnen komen?? Kan zeer weinig druk/drukte hebben. Bardienst op de club? Oppassen dat ik niet ga slaan of huilen. (Drukke) verjaardag? Ik zit er echt voor de sier en ben blij dat ik snel naar huis kan om oververmoeid mijn bed in te duiken. Ook afhankelijk van het soort verjaardag. Ik las ergens de term hersenmist Geen idee wat ze daar bedoelen maar ik voel me regelmatig zo dat ik dat idd als hersenmist zou kunnen omschrijven.
   Extreem veel aangekomen bijna 30 kilo en dat krijg ik er maar niet af. Regelmatig onverklaarbare jeuk.
   En weet je Natuurlijk komt niet alles van de borstkanker vallen in de sauna levert een gekneusde heup op. Maar als je toch al veel op je bordje hebt komt dat er wel weer bij. En natuurlijk staan er misschien ook wel andere klachten tussen die ik anders ook had gehad maar pfff. Ben het ziek zijn zo moe en zo zat. Maar dat herken je misschien wel.

   1. Anja schreef:

    Dat herken ik zeker, vooral het moe zijn.
    Daar krijg ik geen balans in.
    Voel ik me geestelijk goed en pieker ik niet te veel dan komt er van alles uit mijn handen en moet ik dat de volgende dagen weer bekopen.
    Maar dat zere lijf is mijn grootste gevecht ๐Ÿ˜ข
    En toch gaan we door!!!!! Dat moet ook want ik heb echt nog veel om voor te leven ๐Ÿ’ช๐Ÿผ

  2. Ineke schreef:

   Oh ja ook slaap problemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *