Comfortzone. 2.1

20:37 | |

Mijn herstel na borstkanker.

Daar is ie weer het verhaal van mijn comfortzone.

Het is gelijk ook de reden dat het even stil was vanaf mijn blog. Ik mag even samen met de liefste man van deze wereld vakantie vieren. Samen zitten we op een heerlijke camping in het oh zo heerlijke Friesland. Dat klinkt als comfortzone toch. En eerlijk is eerlijk het begint er een beetje op te lijken. De eerste week vooral heel veel zon. En we hadden ons verheugt vooral heel erg weinig te doen en dat lukt aardig. Beetje uitslapen, rustig ontbijten, douchen, en dan rustig bedenken wat te doen. Beetje lezen, boodschappen doen, fotograferen, beetje TV kijken. En zo weer een dag.

En voor het eerst in zeer lange tijd kan ik mij eindelijk weer eens concentreren op een boek lezen. Oké zeer makkelijk leesbaar verhaal maar het begin is er. (categorie: Ik hou van jou, en jij? Oh ik denk dat ik toch niet van je hou en uiteindelijk eindigt het meestal samen. En regelmatig in bed)

Ik geniet er van. Ik kan natuurlijk niet hier op de camping blijven wonen de rest van mijn leven maar voor nu even rust…

Nu na 1 week merk ik steeds meer onrust in mijn lijf en vooral in mijn hoofd. Maar deze eerste week heb ik toch maar gehad en denkend aan mijn coach van stap.nu de onrust mag er ook zijn en ik onderga deze onrust gelaten.

Als we over een paar dagen weer naar huis vertrekken begint het gewone leven weer. Nog +/- 5 weken op de wachtlijst voor de start van de behandeling bij het HDI om mijn depressie na kanker nu eens de baas te worden en starten met het coaching traject van stap.nu om stappen te nemen naar een werkzaam leven dat bij mij en mijn beperkingen past.

Want nu ik even het mogen ruiken aan een comfortzone wil ik hem toch dubbel zo graag terug.

Voor nu geniet ik nog even.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *